RSS

Geocaching bättre än lågprisbutiker på Arlanda!

08 Jan

Den 7 januari tog jullovet slut. I alla fall för de som går i skolan. Michelle gör ju bl.a. det. Det innebar en tripp till Arlanda så att hon kommer tillbaka till skolan i Kåge. Det blev en lång dag. Tågen passar ju inte alltid så bra med varandra. Sedan vill de ju gärna att man är på plats sju veckor innan avresan, förmodligen främst för att man ska kunna få möjlighet och förmån att handla i alla de lågprisbutiker som finns i det som de kallar, lite larvigt för Sky city.

2015-01-07 010 (600x338)

Vi hade en timma över, redan i Stockholm. Men denna gång valde vi att köpa något på McDonalds som fick utgöra lunch. Det fanns således ingen tid över för geocaching. Men, med ett par timmar över på Arlanda så blev det en gömma där istället. Det tyckte jag att vi var värda efter att ha spenderat onödigt mycket tid på resande fot. Det var en “mystery” som var löst sedan tidigare. Den var på lite lagom avstånd att gå till i snön. Ja, det var nog någon minusgrad också, så några längre strapatser var ju inte aktuellt. Vi hittade gömman efter en stunds letande. Den var några meter fel, enligt min GPS. Men, med lite slutledningsförmåga så gick det ju bra. Ja, hade vi läst ledtråden också så kanske det gått ännu snabbare.

2015-01-07 013 (600x338)

Michelle for iväg med sitt flyg. Jag hastade tillbaka i måttlig takt till tåget. Ja, det var ganska gott om tid. Någon dryg halvtimme. Men, ingen mera skattjakt vid flygplatsen denna gång. Jag har ju annars inte så många där att välja på. jag har hittat de flesta i närheten. någon mystery som inte är löst kanske finns kvar.

Väl tillbaka i Norrköping så blev det faktiskt en snabbgömma, också som var förberedd sedan tidigare, om än på lite annat vis. Den kräver kanske lite mera tid annars. Ja, jag tror inte någon fixar den på en gång. men, att skriva i burken går ju bra.
Efter att ha lämnat hemmet 12:30 så var jag hemma, ungefär 21:15. Det hade blivit senare om inte en snäll person skjutsat mig från Krokek och hem. Tack för det. och, trots avsaknad av bil så blev det lite geocaching också. Det var ju roligt.


Norrköping runt

The Globetrotter

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 08 januari 2015 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: