RSS

Inte fan är det lätt att gå vidare!

03 Jan

Så var det då över för den här gången. Inga mera burkar från mitt håll. Inte flera event. Och, som det känns nu så blir det nog mest en sparsam loggning av andras burkar. “för den här gången”? Det lät ju inget vidare definitivt. Men, man måste fokusera på annat. Jag gillar inte åt vilket håll det drar nu med geocachingen. och, en gnutta självrannsakan finns väl också med antar jag. Lika bra att stänga dörren helt.

DSC_0084

Varför har det blivit så här nu då? Ja, vad enkelt det skulle vara om det var en enda större sak som gjorde att man tröttnat. Då kunde man kanske reda ut det, ta nya tag och gå vidare. Men, det är mycket smått som inverkar. Det går inte att peka på en sak. Min förhoppning är att, i och med att jag nu inte längre är med i NKG, det stora projekt vi hade på gång ska göra det lättare att få med en del andra i projektet. Men, nu går jag händelserna i förväg.

Jag hörde vid något tillfälle någon som tyckte det var synd att det blivit olika grupperingar i Norrköping. (jag tror att det endast var Norrköping som åsyftades) Och det kan jag hålla med om. Men, min ambition har hela tiden varit att få en väl fungerande gemenskap inom, i första hand Norrköping men även norrut. Jag har inte känt mycket värme från det andra hållet nämligen. Det är ju ingen hemlighet att vi har betydligt mera gemenskap och samarbete med, i första hand Nyköping med omnejd.

Så, vad är problemet? Det är väl bara att köra på, tillsammans med de som verkligen vill vara med i gemenskapen. Lägg ner idéer som en förening i kommunen. Lägg ner idéer om någon form av geocaching awards. Lägg ner ambitionen att växa i antal som har roligt tillsammans.
Enkelt. Om det inte vore för att en del, som inte vill vara med så tydligt visar det. Ibland tror jag att vissa vräker ur sig saker utan att veta vad det är de säger. Men, så efter ett tag så funderar man på om det verkligen kan vara så illa, så många gånger.

När det gäller självrannsakan så kanske mina mer eller mindre stora irritationer över saker som, en pervers besatthet av D/T eller förmågan att bara gå på vissa personers event för att markera är något man borde behärska. Jag borde kanske också ge fasiken i om det fuskas med datum för att få en om dagen. Ja, jag borde skita i om det gäller en FTF-streak där man skriver i datum i efterhand för att det ska passa streaken.
Usch, “streaken” ett sånt ord jag inte gillar. Engelska, badat i svenska som ger någon grammatisk missbildning. Se där, nu använde jag det själv också.

Nu till det verkliga dilemmat när det gäller min egen svaghet och oförmåga. burkarna. Ja, jag hade inte bara tänkt minst 100 NKG till. Jag hade ett stort projekt till på gång. Detta, tillsammans med mina UP-projekt. Dilemmat är, kan jag kasta bort alla burkar som  jag har på lager. Eller kanske snarare, kommer det att bli ett återfall om jag behåller dem?

Jag vet inte om någon läser detta. Om inte så kanske det är lika bra. Annars kanske man gjort sig (ännu mera) ovän med folk. Fast, som det ett ut den senaste tiden så har jag väl stått rätt ensam på barrikaderna. Kanske ytterligare ett själ till självrannsakan?

 

 
1 kommentar

Publicerat av på 03 januari 2018 i Uncategorized

 

Ett svar till “Inte fan är det lätt att gå vidare!

  1. Camilla

    06 januari 2018 at 11:08

    Ja, jag har läst. Jag har läst dina tre senaste inlägg idag och förundras över hur eländigt och tjafsigt det blivit inom geocachingen. Jag har sett det tidigare i facebookgrupper (som jag knappt läser på grund av bråkandet) och på event.
    Jag gillar fortfarande geocaching och alla som engagerar sig för att det ska finnas kul burkar att logga. Synd att du tröttnat, men jag har full förståelse (utan att vara insatt i Norrköpingsläget).

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: